Raspunsuri Pixwords Pixword Pixwords 2 litere Pixwords 6 litere Pixwords 9 litere Pixwords 12 litere Pixwords 14 litere
100% Nostalgi! – Svenska Hemdatornytt

Annons:      

Start / Artiklar / 100% Nostalgi!

100% Nostalgi!

logoEtt nytt stort inscanningsprojekt är på gång! Det är Kim Lemon som driver sidan http://www.lemonamiga.com/ som nu har scannat in ett flertal av Datormagazins utgivna nummer från tiden 1986 och framåt. Dessa nummer hittar du på den här sidan.

Tidningen Datormagazin startades år 1986 av Christer Rindeblad och handlade om datorerna Commodore 64/128, Amiga och senare även PC. Tidningen var tidvis Sveriges till upplagan största datortidning.

21 nummer av Dmz mellan åren 1986 och 1992 finns inscannade i skrivande stund och fler kommer efter hand som Kim lyckats få tag på flera inscanningsbara nummer. Vill du kontakta Kim kan du göra det via detta kontaktformulär

Kim Lemon, född 1978, är en småbarnsfar, egenföretagare och storsnusare bosatt i Nybro. Har en förkärlek till festlig mat, iskalla öl och välljudande musik.

kimKim Lemon driver flera datornostalgiska sidor. Förutom www.lemonamiga.com för Amigaentusiaster finns även www.lemon64.com för de som ägnar sitt intresse åt Commodore 64. Båda dessa sidor är på engelska och är fullsmockade med intressant läsning. En intervju med Kim Lemon i tidningen Retrogamer från 2005 hittar du på den HÄR sidan.


En kommentar

  1. Tyvärr så verkar inget ha hänt sedan 2008-02-09 men sedan en tid tillbaka finns i alla fall alla omslag inscannade på http://amr.abime.net/cover_scans_40

Kommentera

Din mailadress kommer inte att visas för andra. Obligatoriska fält är markerade med *

*