Raspunsuri romana Pixword napoveda Pixwords 2 litere Pixwords 5 litere Pixwords 9 litere Pixwords 12 litere Pixwords 16 litere
ATARI STen – arkiv – Svenska Hemdatornytt

Annons:      

Start / ATARI STen / ATARI STen – arkiv

ATARI STen – arkiv

Tidningen ATARI STen, även kallad AtariSTen, Ataristen m.fl. startades i slutet av år 1988 av Selda Media som en spinoff av Svenska Hemdator Nytt. Chefredaktör var Clas Kristiansson med Ulf Selstam som ansvarig utgivare.

ATARI STen ersatte den prenumerantbilaga som tidigare medföljt Svenska Hemdator Nytt (alla prenumeranter fick istället det första numret av ATARI STen som bilaga och smakprov), varefter ATARI STen erbjöds som separat prenumeration eller i butik som lösnummer.

Samtliga nummer kan nu läsas på vår samlings-DVD som du kan köpa i vår butik. 


Atari STen 1-1988


Atari STen 1-1989


Atari STen 2-1989


Atari STen 3-1989


Atari STen 4-1989


Atari STen 5-1989


Atari STen 6-1989

3 kommentarer

 1. Birgitta Svensson Hallgren

  Tack för att jag fick vara med (genom Clas). Jag skrev några spelrecensioner men slutade när jag fick ett arbete som krävde lite mental förmåga (innan var jag servitris). Jag tror till och med att vi har träffats. Jag fick kanske betalt (minns inte) men gjorde det för skojs skull, och med hela mitt hjärta för att göra det bra.

  Tack för att tidningen[arna] fanns.

  Birgitta

  • Ulf Selstam

   Tack själv Birgitta! Fortfarande intresserad av datorer/retro? Du var med som skribent i nr 1989-1 (artikel om Elite för ST) och 1989-2 (En hackers guide to Elite). Återuppliva gärna fler gamla minnen via tidningsarkivet 🙂
   Mvh Ulf

 2. Hej!
  Vilka minnen som kommer!
  Idag är jag konstnär på heltid (se bremberg.com).
  Jag måste medge att jag saknar den gamla tiden då datorboomen skulle börja…
  Ha det så bra!
  Håkan Bremberg

Kommentera

Din mailadress kommer inte att visas för andra. Obligatoriska fält är markerade med *

*