Annons:      

Start / Artiklar / Bli utvecklare för Pebble!

Bli utvecklare för Pebble!

pebble_time_1Inom en mycket nära framtid kommer den nya Pebbleklockan att börja distribueras till de som har förhandstecknat sig. Det handlar om den nya modellen Pebble Time.

I dag har Pebble Technology släppt sitt Software Development Kit (SDK) med vilket utvecklare kan börja utforma och utveckla nya färgappar för den nya klockan eller uppgradera sina nuvarande att utnyttja Pebble Times nya möjligheter

SDK innehåller nu även en komplett emulator på nätet eller på din egen dator som gör det möjligt att skriva appar utan kunskaper i Linux, virtuella maskiner, kompilatorer eller Python. Sidan hittar du HÄR

Här är ett litet smakprov vad som är möjligt med Pebble Time, byggt på bara några timmar av utvecklare som arbetat med Pebble Time SDK:

 

Vad är en SDK?

SDK är en mjukvara som utvecklare använder för att skapa appar och urtavlor för Pebble. Företaget har arbetet hårt för att skapa de bästa förutsättningarna för utvecklare. Det finns nu över 26 000 registrerade utvecklare som tillsammans har publicerat över 6 500 appar och urtavlor! På hemsidan kan du komma igång med din egen utveckling  för Pebble och här hittar du exempel i Java eller C (liknar Arduino i komplicitet)

Lycka till!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: