Raspunsuri Pixwords Pixword answers Pixwords 4 litere Pixwords 6 litere Pixwords 9 litere Pixwords 12 litere Pixwords 17 litere
Filma och fota horisontellt – Svenska Hemdatornytt

Annons:      

Start / Artiklar / Filma och fota horisontellt

Filma och fota horisontellt

I hopp om att frustrerade läsare undrar varför en artikel om foto hamnar bland Hemdatornytts sidor vill jag hålla till mitt försvar att material om dagens smartphones med sina fotegenskaper kanske kan passa in. Håller ni med mig så “gilla” artikeln och ge mig anledning att lägga in fler under kategorin: Foto.

horizon-aprilfools

Horizon – app för att alltid hålla kameran “rätt”

Om du använder din smartphone för att filma med är appen Horizon mycket användbar. Med den undviker du att få filmen på “fel håll” utan du filmar alltid i formatet “landscape” som ju är anpassat för att visas på din TV eller datorskärm.

Gratisversionen av appen ramar automatiskt om det du filmar (eller fotar) till landscape-format som du kan se i videon här under.

Appen är gratis att hämta hem för Android och iOS men vill du slippa vattenmärkta bilder och få lite mer finesser såsom HDR-foto, högre videoupplösning samt möjlighet att spara i ditt filmbibliotek kostar det dig 20:-. Då får du även uppgraderade versioner när sådana släpps.

looping-forever

Appen är intuitiv och lättanvänd och är snudd på “ett måste” i din telefons fotoappsbibliotek. Kan varmt rekommenderas!

I hopp om att frustrerade läsare undrar varför en artikel om foto hamnar bland Hemdatornytts sidor vill jag hålla till mitt försvar att material om dagens smartphones med sina fotegenskaper kanske kan passa in. Håller ni med mig så "gilla" artikeln och ge mig anledning att lägga in fler under kategorin: Foto. Horizon - app för att alltid hålla kameran "rätt" Om du använder din smartphone för att filma med är appen Horizon mycket användbar. Med den undviker du att få filmen på "fel håll" utan du filmar alltid i formatet "landscape" som ju är anpassat för att visas…

Betyg

Användbarhet - 95%

95%

Finns för Android och iOS

Information: Mycket användbar app för den fotointreerade

Betyg: 4.6 ( 1 röster)

Kommentera

Din mailadress kommer inte att visas för andra. Obligatoriska fält är markerade med *

*