Annons:      

Start / Okategoriserade / Hoppsan!!!

Hoppsan!!!

gubbe2

Du har hamnat på en sida som är felaktigt länkad

 Klicka här för att komma rätt igen

6 kommentarer

 1. hej, hemsidan som sådan är mycket bra men när jag titta på gamla nr så får jag problem det tar tid att ladda ner sidan OBS: jag fiber 100 Mbit/s ner (i verkigheten ca 85 Mbits/ ner) så idag söndag 2/2 2014 kanske många tittar gamla nr? jo, måste man ge en gåva! för att får snabbare nedladdning? i så fall förstår jag orsaken till långsamt nerladdning. MVH Daniel Svensson

  • Ulf Selstam

   Hej! Det kan nog vara så att många är inne samtidigt och tankar hem tidningar vilket drar ner på hastigheten…. Någon begränsning har jag inte lagt in så av den anledningen behöver du inte känna dig manad att donera till verksamheten! 🙂 Men vill du så finns ett flådigt diplom att erhålla!
   Mvh Ulf

 2. Anders Casselmar

  Hej Ulf!

  Jag har läst tidningen från 1988 till slutet. Jag har kvar alla mina tidningar (med undantag för något enstaka nummer som kommit bort.).

  Tack för allt du (ni) gjort för mig under åren!

  En liten grej, när jag ändå skriver: länken till nummer 6½ 1991 på sidan “Läs Hemdatornytt från förr” fungerar inte.

  Mvh
  Anders

  • Ulf Selstam

   Hej Anders och tack för din kommentar. Kul att höra att allt arbete har betytt något för andra! Länken till nr 6 1/2 1991 fungerar nu.
   Med vänlig hälsning,
   Ulf Selstam

   • Anders Casselmar

    Jag får fortfarande “404 (Not found) – Sidan kunde inte hittas” när jag klickar på omslaget.

    Jag plockar fram min fysiska tidning ikväll istället. 🙂

    Ha det gott!
    mvh
    anders

%d bloggare gillar detta: