Pixword Raspunsuri soluzioni Pixword Pixwords 2 litere Pixwords 5 litere Pixwords 8 litere Pixwords 12 litere Pixwords 14 litere
Nu kan du köpa T-shirt och bok mm i butiken! – Svenska Hemdatornytt

Annons:      

Start / Artiklar / Nu kan du köpa T-shirt och bok mm i butiken!

Nu kan du köpa T-shirt och bok mm i butiken!

 

Jag har nu integrerat en webshop på hemsidan. WordPress är fantastiskt!  Tanken är att kunna erbjuda fler artiklar efter hand så kom gärna med tips på vad du skulle vilja se i utbudet.

Hemdatornytt T-ShirtSnygg Retro-T-shirt

Efter att flera besökare av sidan har uttryckt önskemål om att få en snygg T-shirt med den gamla tidningens logotyp har jag nu tagit fram en sådan. Storleken är XL och färgen svart och finns intresse kommer fler olika färger och storlekar efter hand.

Denna första modell som är av mycket hög kvalitet finns bara i begränsat antal – först till kvarn gäller! Priset ligger på 119:- + frakt

KÖP NU

 

bok1“8 Bitar på 80-talet”

Samtidigt som jag lade in T-shirten i butiken vill jag även kunna erbjuda Martin Lindells härliga bok: “8 Bitar på 80-talet” för omedelbar nedladdning efter köp. Boken som kostar 210:- i butikerna kan du nu köpa som PDF-fil för blygsamma 95:-. Detta är spännande läsning om hur Nintendo->Bergsala i Sverige etablerades och blev allt större och större. För de som är födda på 70-80 talet är detta en rejäl nostalgikick!

KÖP NU

Kommentera

Din mailadress kommer inte att visas för andra. Obligatoriska fält är markerade med *

*