Annons:      

Start / Artiklar / Pånyttfödd ZX Spectrum

Pånyttfödd ZX Spectrum

Det har ryktats länge om att Sinclair ZX Spectrum skall återuppstå! Nu är det inte så långt kvar tills vi får se resultatet av det nya Kickstartprojektet i verkligheten!

bluetoothzxUnder våren kommer den nya Bluetooth® ZX Spectrum® att finns tillgänglig för hugade spekulanter för ca 720:- inkl frakt. (£60.00)  Maskinen, som endast kan köpas Online, är egentligen ett tangentbord i Spectrumkostym som kommunicerar via bluetooth med din smartphone eller läsplatta. Appar  för såväl IOS och Android kommer att finnas vid lanseringen och säljas via iTunes App Store,  Google Play, Amazon App Store och Windows Store. De spel som kommer att vara specialanpassade med enheten från början är t.ex. – Chuckie Egg,  Jet Set Willy,  Manic Miner och många många fler

Med detta nya tangentbord kan alla Spectrumvänner återuppleva gummitangentsnostalgin och spela ett mycket stort urval av klassiska Spectrumspel. Troligen kommer  Bluetooth® ZX Spectrum® att vara bakåtkompatibel med Elite Collection-spelen och många spel har redan anpassats för denna nya enhet.

bluetooth_zx_spectrum_apps_f14_v1_0Spectrumtangentbordet skall även kunna användas som en Bluetooth-enhet för andra appar och information om vad detta skulle innebära kommer att ges lite längre fram i tiden. Lite kul att få kunna skriva ett brev på sin PC med hjälp av en ZX Spectrum!

Du som är intresserad kan lägga in en intresseanmälan utan köptvång HÄR. Du kan även beställa och förskottsbetala HÄR. Leverans kommer att ske någon gång under våren.

purchase1a
ZX1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: