Raspunsuri romana PixWord Segítség Pixwords 4 litere Pixwords 7 litere Pixwords 8 litere Pixwords 12 litere Pixwords 16 litere
Pebble Smartwatch – Svenska Hemdatornytt

Annons:      

Start / Artiklar / Pebble Smartwatch

Pebble Smartwatch

trio2Pebble Smartwatch är den första smarta klockan som fungerar tillsammans med både Android och IOS

Nu är den snart här! Prylen för alla pryltokiga som verkligen kittlar “måste ha!!!”-nerverna!! Den ser ut som en vanlig klocka men är sååå mycket mer! Förutom att du kan ändra utseendet på displayen och välja klocka efter tillfälle och användning är den fullt anpass­nings­bar via appar du kan ladda hem till din smartphone oavsett om du har en IPhone eller en androidtelefon. running1Pebble är den första klockan som är byggd för 20e århundradet. Den är fullt anpassningsbar med vackra urtavlor som du kan ladda hem och har en E-ink-skärm som är extremt lättavläst oavsett mörker eller starkt solljus. Den är stryktålig och vattentät och har en otroligt hög imposantfaktor. Du kopplar samman din Pebbles med din telefon via bluetooth vilket gör att den kan avisera inkommande telefonsamtal, SMS och andra meddelanden med tyst vibrering. Utvecklingen av Pebbles har möjlig­gjorts via finansieringsformen Kickstarter. Man hade behövt $100.00 för att ro projektet i land – och har hittills fått in över $10 266 845.00!!!!! Pris: ca 1500:-! Pebbels är nu i full produktion och levereras i den ordning som förhandsbeställningarna har kommit in. Du kan beställa klockan HÄR, du betalar först när klockan är klar för leverans till just dig. Priset är på $150.00 vilket motsvarar ca 1000:- exkl moms men inklusive frakt.

För cyklister, golfare och andra motionärer

cycling4

Håll full koll på distans, tid och var du är

Cyklister kan använda Pebble som cykeldator med GPS, hastighet, avverkad vägsträcka och data om rutten. Som joggare eller löpare kan du hålla koll på smma uppgifter med en blick på urtavlan. Använd musikkontrollen för att spela, pausa eller hoppa över låtar med en knapptryckning. Regnar det? Inga problem! Pebble är vattentålig och du kan förvara din tele­fon på en skyddad plats. Är du golfare kan du ha med dig Pebble ut på banan och via Freecaddie ha koll på avstånd på över 25000 banor över hela världen. I stället för att använda din telefon kan du se avståndet till greenen på urtavlan. Detta är bara några få exempel på appar – en massa andra är under utveckling! Ändra utseendet

combo3

Mörk urtavla…. eller ljus? Du bestämmer själv och ändrar enkelt via en app!

Pebble kan ändra utseendet direkt. Det finns redan massor av olika urtavlor att välja mellan och fler kommer varje dag. Välj din egen favorit med hjälp av appar och ha en klocka som passar alla tillfällen.

Anpassa funktionerna

För att hela tiden hålla dig uppdaterad kan du ta emot aviseringar från din tele­fon direkt till klockan. Avfärda telefonsamtal med en skakning på handleden eller stäng av alla aviseringar om du så vill. Telefonen kan ge dig information om vem sim ringer, Mail- och SMS-innehåll, kalenderhändelser, meddelanden från Facebook och Twitter och om vädret. Givetvis finns alarm och timer-funktioner tillgängliga!

Koda själv

Slutligen kan du även koda själv. När kommer nästa buss? Push-aviseringar kan styras till klockan och du har full kontroll över din klocka.

Kommentera

Din mailadress kommer inte att visas för andra. Obligatoriska fält är markerade med *

*